Pokal Novega mesta v judu 2014

Pokal Novega mesta v judu 2014

V soboto 8. novembra je v Športni dvorani OŠ Stopiče potekalo tradicionalno tekmovanje v judu za cicibane, mlajše dečke ter starejše dečke. Na tekmovanju je nastopilo 326 judoistov iz 30 slovenskih judo klubov.

Domači tekmovalci Športnega društva Bushido so osvojili nekaj zelo lepih rezultatov. Med mlajšimi cicibani je bil Rok Stojanovič 2., Lin Luzar, Matia Kokalović in Maj Meršol so osvojili 3. mesta, Sergej Radović pa je bil 4.

V kategoriji starejših cicibanov sta bila Vanessa Gole in Arnel Šumar srebrna, Bajc Tevž, Benjamin Bernad in Alis Miskič 5. Med mlajšimi dečki do 12 let so bili srebrni Lan Luzar, Nejc Stojanovič in Žan Rauh. 7. je mesto osvojil Jaka Vernig Lopez. Prav tako sedmi je bil Jure Obran med starejšimi dečki.

Ekipni pokal je šel v roke Judo kluba Bežigrad, drugo mesto je pripadlo Judo klubu Šiška, tretje pa Judo klub Slovenj Gradec. Domači judoisti so ekipno osvojili odlično 7. mesto. Pokal za najboljšega tekmovalca turnirja sta osvojila Juš Mecilošek, JK Bežigrad ter Zala Černilec JK Triglav Kranj.

Metod Jerman - Author

Leave a reply